logo

Parrot Tunes: Καλύτερες αναζητήσεις, δυνατότητα αποθήκευσής τους, απλοποίηση εγκατάστασης

23/06/2017

Ένα από τα μεγαλύτερα update έχει μόλις ανέβει στο Parrot Tunes.

Καταρχήν έχουν γίνει πολλές αλλαγές εσωτερικά στον κώδικα, που δεν είναι πλήρως ορατές στον χρήστη. Συγκεκριμένα, έχει αλλάξει η αρχιτεκτονική του CSS, αλλά και ο τρόπος που δουλεύει ο player.

Δηλαδή τα αρχεία που σερβίρει η εφαρμογή (video/audio κτλ), για να παίξουν δεν χρειάζεται πλέον να δηλώνονται τα paths στις ρυθμίσεις του apache, σαν alias. Μπορεί ο χρήστης να επιλέξει οποιοδήποτε path μέσα στο linux filesystem σαν πηγή των αρχείων του, χωρίς κανένα πρόβλημα στο να είναι ορατά στον web player.

Απλοποιείται έτσι πάρα πολύ η διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής.

Προστέθηκε επίσης ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής που λείπανε. Η καλύτερη αναζήτηση και η δυνατότητα να σώζει/φορτώνει ο χρήστης τις αναζητήσεις του. Κάτι σαν smart playlists.

Ο χρήστης μπορεί πλέον να προσθέσει όσα πεδία αναζήτησης θέλει. Μπορεί αν θέλει να ομαδοποιεί τα πεδία που θέλει, ώστε να κάνει πιο σύνθετες αναζητήσεις.

Αφού επιλέξει την αναζήτηση που θέλει μπορεί να την αποθηκεύσει και να την φορτώσει όποτε θέλει για να κάνει την ίδια αναζήτηση.

Με αυτό έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή από τα βασικά χαρακτηριστικά που ήταν σχεδιασμένο να έχει. Από εδώ και πέρα θα γίνονται κυρίως διορθώσεις και βελτιώσεις.

Από τα άμεσα πράγματα που θα βελτιωθούν είναι η διαδικασία εγκατάστασης και σειρά ελέγχων που θα πρέπει να γίνονται ώστε να παίζει η εφαρμογή οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα.

 

info (at) apps4net.eu
feed