logo

Parrot Tunes: Απλοποίηση της εισαγωγής των paths που βρίσκεται η μουσική βιβλιοθήκη

15/12/2016

Σε μια προσπάθεια να απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης της εφαρμογής, έγινε μια πολύ σημαντική προσθήκη.

Ο χρήστης δεν χρειάζεται πλέον να πληκτρολογήσει τα paths που βρίσκονται τα αρχεία της μουσικής του βιβλιοθήκης. Ούτε φυσικά να ενδιαφερθεί για το συντακτικό τους.

Αντί γι’ αυτό, μόλις ο χρήστης πατήσει στο πεδίο του path, τότε ανοίγει ειδικό παράθυρο και μπορεί να πλοηγηθεί στους καταλόγους που έχει ο server. Έτσι μπορεί εύκολα να διαλέξει την τοποθεσία που έχει τα αρχεία της μουσικής του βιβλιοθήκης.

Αφού βρεθεί στον κατάλογο που θέλει, πατάει “Προσθήκη διαδρομής” και η επιλογή του εμφανίζεται στο κατάλληλο πεδίο. Το path που θα προστεθεί είναι αυτό που εμφανίζεται κάθε φορά στο μαύρο πλαίσιο στο κάτω μέρος του παράθυρου πλοήγησης (όπως φαίνεται και στην εικόνα)

Επίσης δεν χρειάζεται πλέον ο χρήστης να ενδιαφερθεί για τους καταλόγους που θα επιλέξει σαν main ή not main. Η εφαρμογή κάνει αυτόματα τους ελέγχους ώστε να μην μπορεί ο χρήστης να επιλέξει πάνω από ένα path σαν main, για κάθε είδος media. Όταν επιλέξει κάποιον σαν main, τότε οι υπόλοιποι θα γίνουν αυτόματα not main.

info (at) apps4net.eu
feed